Hoe ik werk

Om jouw energie in balans te brengen maak ik gebruik van de volgende gereedschappen:

Intuïtief Luisteren
Door intuïtief luisteren maak ik contact met jouw innerlijk wezen. Ik lees de informatie uit jouw energieveld, dat op dit moment relevant is voor jouw verdere ontwikkeling. Essentieel hierbij is dat alleen die informatie zichtbaar wordt waar je zelf toestemming voor geeft. Dit wordt ook wel een ‘reading’ genoemd.

Healing met de handen

ullash-borah-605039-unsplash
Healing met de handen

Healing met handen is een techniek waarbij ik met mijn handen jouw energie weer kan laten stromen. Het is het schoonmaken en herstellen van het menselijk energiesysteem. Een goede doorstroming van energie helpt om meer in verbinding te zijn met jezelf en het bevordert het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Naast het helen met de handen maak ik ook gebruik van essentiële of etherische oliën. Dit zijn bijzondere krachtige natuurlijke hulpbronnen bij een healing. Zodra een plant ziek is of wordt bedreigd door infectie, schimmels, virussen of bacteriën, zal de plant voor zijn bescherming aanspraak maken op deze olie. Behalve dat deze oliën gebruikt kunnen worden voor het helen van allerlei lichamelijk klachten, kunnen deze oliën ook een bijzonder krachtige bijdrage leveren aan het ondersteunen en bevorderen van een emotioneel/spiritueel proces. Tijdens de healing zorgen deze zeer hoog kwalitatieve oliën voor ondersteuning  van jouw energie en emotionele balans en elke krachtige olie doet dit met zijn eigen unieke eigenschappen die ik speciaal voor jou uitzoek.

Tijdens de heling word je energie uitgenodigd om zachtjes in beweging te komen: het helpt bij het loslaten, opvullen en veranderen van je energie. Dit kan een heerlijke douche zijn waardoor je je weer rustig en verfrist gaat voelen.

Verbinding zoeken met de natuur

Bij stagnerende energie is vaak ook de verbinding met de aarde minder sterk. Voor heling is het nodig om weer verbinding met de natuur te voelen. Door middel van op maat gemaakte rituelen, wordt dit proces van verbinding met de natuur weer tot leven gewekt. Waarbij we de natuurlijke cyclus respecteren. Eén van de sessie is een wandeling in de natuur, waar we in verbinding gaan met de natuur en opzoek gaan naar jouw krachtdier.

Radiësthesie of innerlijke alchemy

image

Het werken met de pendel en wichel wordt radiësthesie genoemd; een woord dat ontstaan is uit de samenvoeging van het Latijnse ‘radius’ (=straal) en het Griekse ‘aisthesis’ (= waarnemen). Op verschillende manieren kunnen energieën gemeten worden. Bij radiësthesie wordt er gebruik gemaakt van de gevoeligheid van de mens voor trillingen. Dit kan met een instrument of met het eigen (paranormale) gevoel gemeten worden. Er zijn verschillende mogelijkheden qua instrumenten om trillingen te meten; een wichelroede, pendel, lecherantenne en een biotensor/sensor en deze werken allen soortgelijk. De instrumenten werken als een antenne die signalen opvangt. Het instrument werkt als een verlengstuk van het onderbewustzijn. Degene die het instrument vasthoudt is het meetinstrument, liever gezegd voelinstrument en het gehanteerde instrument is de wijzer ervan die uitslaat. Bij Panchavatti maak ik gebruik van een pendel en speciaal ontworpen borden gemaakt door Bernand Tenand, een Franse alchemist. Dit is voor mij een snelle manier om het zwakste punt te bepalen/meten van een energetisch systeem.

Recent heb ik Masterclasses Geomancy/ Geobiology met teachers : Richard Poiré (Franse alchemist en radiësthesist in de lijn van Bernand Tenand) en Sayenn K. Lae (Ademwerk) in Brittannië Frankrijk afgerond.  Ik ben instaat plekken (woonruimte-werkplekken) door middel van geomancy energetisch te reinigen met wichelroede en pendel.

Een aparte en losse radiësthesie meting en behandeling is mogelijk op verzoek.

Definitie van radiësthesie: een parawetenschap/ kunst van snelle & effectieve meting van straling, energie en vibratie.

Ontmoet je krachtdier.huilende wolf

In het proces van heling kan een krachtdier een ondersteunende functie zijn als metgezel. Je staat er dus niet altijd alleen voor. Door meditatie en mij af te stemmen op jouw wezen ontvang ik wie jouw krachtdier is op dit moment en wat hij of zij voor jou kan betekenen. Het ontmoeten en een band opbouwen met jouw krachtdier is een belangrijk onderdeel van de Panchavatti wandeling en dus jouw proces.

 

 

 

 

 

 

Tekening van een krachtdier door Len Pulles getekend met pastelkrijt.

Healing symbool

Na de Panchavatti wandeling en bij het energetisch huis reinigen maak ik op maat voor jou of voor jouw huis een healing symbool. Z’n symbool van healing is een energetische blauwdruk om jouw proces te bekrachtigen. Het zal je beschermen en inspireren. De afbeelding van dit symbool heeft een zeer hoge frequentie en kan daardoor jou persoonlijke frequentie of die van het huis positief beïnvloeden. Je kunt dit healing symbool ook los zonder een healing bij mij bestellen.

 

 

 

 

 

Alle rechten zijn voorbehouden aan @Panchavatti.com

 

 

%d bloggers liken dit: