Tools

Om jouw energie in balans te brengen maak ik  gebruik van de volgende gereedschappen:

Intuïtief Luisteren
Door intuïtief luisteren maak ik contact met jouw innerlijk wezen. Ik lees de informatie uit jouw energieveld, dat op dit moment relevant is voor jouw verdere ontwikkeling. Essentieel hierbij is dat alleen die informatie zichtbaar wordt waar je zelf toestemming voor geeft. Dit wordt ook wel een ‘reading’ genoemd.

Healing met de handen

ullash-borah-605039-unsplash
Healing met de handen

Healing met handen is een techniek waarbij ik met mijn handen jouw energie weer kan laten stromen. Het is het schoonmaken en herstellen van het menselijk energiesysteem. Een goede doorstroming van energie helpt om meer in verbinding te zijn met jezelf en het bevordert het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Naast het helen met de handen maak ik ook gebruik van essentiële of etherische oliën. Dit zijn bijzondere krachtige natuurlijke hulpbronnen bij een healing. Zodra een plant ziek is of wordt bedreigt door infectie, schimmels, virussen of bacteriën, zal de plant voor zijn bescherming aanspraak maken op deze olie. Behalve dat deze oliën gebruikt kunnen worden voor het helen van allerlei lichamelijk klachten, kunnen deze oliën ook een bijzonder krachtige bijdrage leveren aan het ondersteunen en bevorderen van een emotioneel/spiritueel proces. Tijdens de healing zorgen deze zeer hoog kwalitatieve oliën  voor ondersteuning  van jouw energie en emotionele balans en elke krachtige olie doet dit met zijn eigen unieke eigenschappen die ik speciaal voor jou uitzoek.

Tijdens de heling word je energie uitgenodigd om zachtjes in beweging te komen: het helpt bij het loslaten, opvullen en veranderen van je energie. Dit kan een heerlijke douche zijn waardoor je je weer rustig en verfrist gaat voelen.

Verbinding zoeken met de natuur
Bij stagnerende energie is vaak ook de verbinding met de aarde minder sterk. Voor heling is het nodig om weer verbinding met de natuur te voelen. Door middel van op maat gemaakte rituelen, wordt dit proces van verbinding met de natuur weer tot leven gewekt. Waarbij we de natuurlijke cyclus respecteren. Eén van de sessie is een wandeling in de natuur, waar we in verbinding gaan met de natuur en opzoek gaan naar jouw krachtdier.

Radiësthesie of innerlijke alchemy

imageBij radiësthesie  wordt er gebruik gemaakt van de gevoeligheid van de mens voor trillingen.  We gaan ervan uit dat alle energie te vertalen is naar frequenties. Alle ziekte hebben een eigen frequentie en deze kunnen gemeten worden met deze techniek. Dit is een snelle manier om het zwakste punt te bepalen van een energetisch systeem, maar ook van het fysieke menselijke systeem. Ik maak gebruik van een pendel en speciaal ontworpen borden gemaakt door Bernand Tenand, een Franse alchemist. Naast dat deze methode diagnostisch werkt, heeft het ook een helende werking. Ik gebruik het liefst deze methode in combinatie met bovenstaande tools.

Recent het ik Masterclasses of Light met teachers : Richard Poiré (Franse alchemist en radiësthesist in de lijn van Bernand Tenand) en Sayenn K. Lae (Ademwerk)in Brittannië Frankrijk afgerond.  Ik ben instaat plekken (woonruimte-werkplekken) energetisch te reinigen.

Een aparte en losse radiësthesie meting en behandeling is mogelijk op verzoek.

Definitie van radiësthesie:  een parawetenschap / kunst van snelle & effectieve meting  van straling, energie en vibratie.

 

Ontmoet je krachtdier.huilende wolf

In het proces van heling kan een krachtdier een ondersteunende functie zijn als metgezel. Je staat er dus niet altijd alleen voor. Door meditatie en mij af te stemmen op jouw wezen ontvang ik wie jouw krachtdier is op dit moment en wat hij of zij voor jou kan betekenen. Het ontmoeten en een band opbouwen met jouw  krachtdier is een belangrijk onderdeel van de Panchavatti wandeling en dus jouw proces.

 

 

 

 

 

 

Tekening van een krachtdier door Len Pulles getekend met pastelkrijt voor Shanti Uppal Devi.

 

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close