Panchavatti healing pakket

milan-popovic-631943-unsplash
Er is niets mooier dan mensen weer in balans te brengen

Bij de Panchavatti healing wordt jouw energie aangeraakt en in beweging gezet. Deze healing zal geheel op jouw vraag worden afgestemd. Bijvoorbeeld lichamelijke klachten, maar ook niet lekker in je vel zitten kunnen redenen zijn voor een healing. Naast een fysiek lichaam, hebben we ook een energielichaam met chakra’s en auralagen. Om vrijheid en stabiliteit te voelen in je eigen lichaam is het belangrijk een goede doorstroming van het energiesysteem te hebben.  Hierdoor komt er ruimte voor nieuwe positieve ervaringen en persoonlijke ontwikkelingen en voorkomt latere lichamelijk of emotionele klachten.   

Een Panchavatti healing bestaat uit 2 gedeelte: Voorafgaande aan een healing bij mijn in de praktijkruimte, geef ik een healing op afstand ( je hoeft dus fysiek niet aanwezig te zijn) door middel van radiësthesie. 

Het begrip radiësthesie is ontstaan uit  de samenvoeging van het Latijnse woord ‘radius’ (=straal) en het Griekse  woord ‘aisthesis’ (= waarnemen).  Bij radiësthesie wordt er gebruik gemaakt van de gevoeligheid van de mens voor trillingen/ frequenties.  Met behulp van een pendel meet ik deze frequenties van jouw energiesysteem en breng deze weer in balans. In mijn werk met radiësthesie geef ik healing op bepaalde persoonlijke kerneigenschappen, negatieve herinneringen, maar ook  op belemmerende familie energie of voorouder energie.  Het verwijderen van bepaalde negatieve energie, werkt meestal enorm verlichtend, waardoor hardnekkig problemen bijvoorbeeld slecht slapen verdwijnt. Elke radiesthesie healing is op maat, omdat ieder mens anders is. Mijn ervaring is dat een healing met radiësthesie een grote impact heeft op je persoonlijke ontwikkeling. (Zie hieronder YouTube link voor meer informatie over radiësthesie.) 

Tijdens de healing in mijn praktijkruimte, balanceer ik jouw  energie  met mijn handen en essentiële /etherische oliën van DōTERRA. Deze 100% pure en kwalitatieve oliën zorgen voor ondersteuning en healing. Elke krachtige olie doet dit met zijn eigen unieke eigenschappen. Vaak werk ik dan op de chakra’s en auralagen en kijk ik wat ik tegen kom.

Kortom bij deze Panchavatti healing  wordt jouw energiesysteem grondig aangepakt, het zal een ervaring zijn die je niet snel vergeet.  Met het resultaat dat je weer in verbinding komt te staan met jezelf en met het zelfhealend vermogen van je lichaam. 

Na de healing  kan ik je op maat advies geven om verder zelf aan je eigen proces te werken.

Pakket Tarief: 185,– voor telefonisch intakegesprek en radiësthesie healing (op afstand) van ongeveer 2 uur en healing bij mij in de praktijk van 60 min.

Het healingsproces duurt gemiddeld een paar 2 a 3 weken en gedurende dit proces, ben ik zo nodig voor begeleiding bereikbaar.

Voor wie een bezoek niet mogelijk is, kan ook een ‘radiesthesie’ healing op afstand apart worden gegeven. Uurtarief radiesthesie is 75,- euro. Dit is een persoonlijk traject wat ik graag nader met je afstem.

Meer informatie over radiesthesie: youtube; Radiesthesia – The Ancient Science of Vibrational Physics | Dr. Dominique Surel. Link: https://youtu.be/uYjNXNxr2JA

Alle rechten zijn voorbehouden aan @Panchavatti.com
%d bloggers liken dit: