Body healing

Een body healing sessie is een innerlijke schoonheidsbehandeling. Jouw energie wordt aangeraakt en in beweging gezet. Tijdens deze behandeling balanceer ik jouw energie door middel van healing met mijn handen en etherische oliën. Ik maak gebruik van mijn handen om jouw energie weer te laten stromen: schoonmaken en herstellen van het menselijk energiesysteem. Een goede doorstroming van energie helpt jou om meer in verbinding te staan met jezelf en bevordert het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Bij de body healing maak ik ook gebruik van essentiële of etherische oliën, dit zijn bijzondere krachtige natuurlijke hulpbronnen en de oliën van DōTERRA zoek ik speciaal voor jou uit. Deze zeer hoog kwalitatieve oliën zorgen voor ondersteuning van jouw energie en emotionele balans. Elke krachtige olie doet dit met zijn eigen unieke eigenschappen.

Een body healing voelt als een heerlijke opfrissende douche, waardoor je er weer even tegen aankan. Na deze behandeling kan ik je op maat advies geven om verder zelf aan je eigen proces te werken.

Investering: EUR 75 voor 1,5 uur.

 

 

 

boom jeremy-bishop-556948

                               Er is niets mooier om mensen weer in balans te brengen.

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close