Panchavatti healing op afstand

Er is niets mooier dan mensen weer in balans te brengen

Bij de Panchavatti healing, wordt jouw energie aangeraakt en in beweging gezet. Deze energetisch healing is een overdracht van energie. Ik werk met de universele energie die niet gebonden is aan ruimte of tijd, daarom is healing op afstand mogelijk. Een healing wordt volledig op jouw vraag afgestemd: lichamelijke klachten van diverse aard, maar ook niet lekker in je vel zitten, of terugkerende situaties. Denk bijvoorbeeld aan moeite met relaties aangaan, je baan herhaaldelijk verliezen, familieruzies of rouw. Dit zijn uiteenlopende redenen voor een healing. Een healing heeft niet alleen een positief effect op de persoon die de healing ontvangt, maar ook op zijn/haar gezinssysteem.

Ik ben een radiësthesist en met behulp van een pendel meet ik de frequenties van jouw energiesysteem en breng deze weer in balans. In mijn werk met radiësthesie ga ik onder meer aan de slag met negatieve herinneringen of overtuigingen, maar ook  op belemmerende familie energie of voorouder energie.  Het verwijderen van negatieve energie werkt enorm verlichtend, waardoor hardnekkig problemen verminderen of mogelijk verdwijnen. Elke radiesthesie healing is op maat, omdat ieder mens anders is. Mijn ervaring is dat een healing met radiësthesie een grote impact heeft op je persoonlijke ontwikkeling. (Zie hieronder YouTube link voor meer informatie over radiësthesie) .

Kortom bij deze Panchavatti healing  wordt jouw energiesysteem grondig aangepakt, het zal een ervaring zijn die je niet snel vergeet.  Met het resultaat dat je weer in verbinding komt te staan met jezelf en met het zelfhealend vermogen van je eigen lichaam en met je omgeving.  

Tijdens de healing geef ik je op maat advies om verder zelf aan je eigen proces te werken. Daarnaast werk ik met hoogste kwalitatieve essentiële oliën van het merk Doterra, die je kunnen ondersteunen in het ingezette healingsproces en de healing verder kunnen voortzetten.

Panchavatti healing op afstand, inclusief telefonisch intakegesprek, radiësthesie healing van ongeveer 2 uur, app/ telefonische begeleiding gedurende healingsproces en een nagesprek. Tarief is 175,- voor de healing en inclusief begeleiding, neem gerust contact met me op. Het is een life changing experience !

Het healingsproces duurt gemiddeld 2 á 3 weken. Het proces splits ik in twee sessies waar circa een week tussen zit.

Meer informatie over radiesthesie: youtube; Radiesthesia – The Ancient Science of Vibrational Physics | Dr. Dominique Surel. Link: https://youtu.be/uYjNXNxr2JA

Alle rechten zijn voorbehouden aan @Panchavatti.com
%d bloggers liken dit: