Essentiële oliën zijn de Apotheek van Natuur

The healing power of One drop a time

164470328-lavender-wallpapers
Nature in just a drop

Het zijn bijzondere natuurlijke bronnen van kracht. Deze oliën gebruiken we ter ondersteuning van een gezond fysiek systeem, maar ook om emotionele, spirituele of mentale balans te versterken. Ik zet deze oliën in, om mijn cliënten te ondersteunen met hun persoonlijke ontwikkelingsproces en om blokkades en overtuigingen te transformeren. Ik werk met de oliën van het merk DoTerra. Tijdens een “Panchavatti healing” zoek ik een aantal oliën uit die de healingproces ondersteunt.  Essentiële oliën zetten jouw eigen healend vermogen aan het werk. Mocht je interesse hebben om een olie aan te schaffen die jouw ontwikkelingsproces kan stimuleren dan help ik je daar graag bij. De oliën zijn los of in een kortingspakket bij mij te koop, lees verder hieronder voor meer informatie.

KORTING OP HOOGWAARDIGE THERAPEUTISCHE ESSENTIËLE OLIE

Er zijn twee interessante kortingspakketten: Jij krijgt 25% korting op hoogwaardige therapeutische olie van DoTerra, als je bij mij een Family óf Home Essentials Kit aanschaft. Je hebt dan een mooie start voor je eigen huisapotheek van de Natuur. En ik help je met hoe je deze prachtige krachtbronnen van de natuur het beste kunt inzetten in een gezonde leefstijl. Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Vergelijk met andere oliën op de markt is er eigenlijk niet, want de oliën die ik hier aanbeveel zijn 100% pure essentiële oliën en zeker zonder enige chemische toevoegingen! Goed inzetbaar om je lichaam optimaal en veilig te ondersteunen. In veel gevallen mag je ze ook innemen, zo puur is het. ( Zeker niet bij andere merken doen). Je hebt maar 1-2 druppels nodig per keer. (3-4 x per dag in acute gevallen).

De Family Essentials Kit kost € 147,65 inclusief verzending en gratis vaste klantenkorting.

huisapotheek-200x300

Dit pakket is een mooie start om voordelig kennis te maken met de basis oliën. Het heeft een waarde van 169,- euro en komt met twee handige meeneem flacons met Peppermint en Onguard balletjes. Ook ontvang je 25% korting op vervolgbestellingen, via een eigen bestelsite.

Deze Family Essential Kit bevat 10 basis oliën, die je een complete start van een huisapotheek van de natuur geven, in speciale 5 ml flesjes. Deze oliën zijn dus nog geen 15 euro per flesje.

De Home Essentials Kit heeft nog veel meer voordeel met gratis diffuser!

Je betaalt slechts € 280,75 (inclusief verzendkosten) en krijgt alle 10 basis oliën in 15 ml (Deep Blue blijft 5 ml) dus 3 x zoveel olie dan als de Family Essential Kit, mét een gratis Lotus Petal diffuser (twv € 62,92) . Bij deze kit heb je ook het recht om altijd 25% korting te ontvangen op vervolg bestellingen en krijg je eigen bestelsite. Hieronder vind je de normale prijzen van de 10 basisoliën. Met een Family Essentials Kit of Home Essentials Kit, ontvang je dus direct 25% korting, ook op vervolgbestellingen!

2x3-566x819-kits-home-essentials-

Frankincense (Wierook) is een bijzondere Essentiële olie, het is de olie van de waarheid en heeft vele toepassingsgebieden om het lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen. Is vooral heel heilzaam op de huid, het ondersteunend voor een gezond immuunsysteem en zenuwstelsel. En het werkt versterkend voor alle andere oliën. Ook is het een heerlijke olie bij meditatie, omdat het kan helpen het spiritueel bewustzijn.

€ 96,67 pure Frankincense 15 ml (kortingsprijs: € 72,50).

Lavender oftewel lavendel is de olie van rust en ontspanning. Als je aan dit flesje ruikt, waan je even in een Frans lavendelveld. Als je niet weet welke olie je moet gebruiken, gebruik je Lavendel! De rustgevende, verzachtende werking van Lavendel zorgt voor zowel lichaam als geest! Emotioneel gezien ondersteunt Lavender je ook, om angst en spanning los te laten.

€ 31,00 Lavender 15 ml (kortingsprijs is € 23,25).

Lemon is de olie van de focus, vreugde en zorgt voor mentale helderheid. De heerlijke frisse geur van Lemon geeft je gelijk een opgeruimd gevoel. Weet je dat er wel 50 citroenen worden gebruikt voor een flesje van 15 ml zuivere 100% Essentiële Lemon olie? En de toepassingen zijn erg veelzijdig. Voor een gezonde start van de dag kan het aan water worden toegevoegd en dit heeft een opwekkend gevoel.

€ 15,33 pure Lemon 15 ml (kortingsprijs: € 11,50).

Melaleuca wordt ook wel Tea tree olie genoemd en is echt een bijzondere essentiële olie met veel toepassingen. Melaleuca staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen. Het kan gebruikt worden om de huid en de nagels te zuiveren en te reinigen en zorgt voor een gezonde uitstraling. Emotioneel gezien zuivert Melaleuca je van ongezonde patronen, zodat je van een gezonde respectvolle relatie met anderen kunt genieten! 

€ 25,67 pure Melaleuca 15ml (kortingsprijs: € 19,25)

Oregano is een krachtige olie, die door de eeuwen heen haar bijzondere kwaliteiten heeft bewezen. Essentiële olie van oregano wordt veel gebruikt in allerlei heerlijke recepten. Het belangrijkste chemische bestanddeel van Oregano is carvacol, een fenol, waardoor het een van de meest veelzijdige en krachtige essentiële olie is. Oregano helpt je blokkades op te heffen, zuivert negativiteit en verwijdert overtollige gehechtheid. 

€ 36,33 pure Oregano 15 ml (verdunnen met Kokosolie! Of met capsule innemen) (kortingsprijs € 27,25).

Peppermint mag niet ontbreken in jouw huisapotheek van de natuur, deze veelzijdige olie. De olie van opluchting, helderheid en kracht. Peppermint brengt vreugde en kracht naar het hart. Het is een directe oppepper. Deze olie stimuleert het lichaam en herinnert het persoon eraan dat het leven gelukkig kan zijn. Een opheffende olie die je de kracht geeft om emotionele pijn onder ogen te zien, zodat je de moed vindt om in te zien dat het leven niet beheerst hoeft te worden door angst. 

€ 28,33 Peppermint 15 ml (kortingsprijs: € 21,25)

Bijzondere samengestelde olie van verschillende pure en 100% Essentiële olie:

Air is een frisse samengestelde essentiële olie ter ondersteuning van de luchtwegen. Deze blend bevat de essentiële oliën Laurierblad, Peppermunt, Eucalyptus, Melaleuca, Lemon, Ravensara en Kardemom. De olie Air helpt je weer meer in contact te komen met wie je werkelijk bent, je ziel, en de bijdrage die jij kunt geven aan het grotere geheel. Geeft je moed om wanhoop en verdriet los te laten en het leven meer te omarmen en meer te genieten.

€ 31,33 Air 15 ml (niet om in te nemen!) (Kortingsprijs: € 23,50).

ZenGest is een samengestelde olie die kalmerend en verzachtend werkt op je maag- en darmstelsel. Neem eenvoudig een druppeltje DigestZen onder je tong of wrijf je een druppel zachtjes met je vinger tegen je gehemelte. ZenGest kan je ook helpen met het verwerken of verteren van te veel informatie, als je net iets te veel prikkels binnen krijgt dan je aankunt.

€ 48,33 ZenGest 15 ml (kortingsprijs: € 36,25).

On Guard is de olie van de bescherming. Deze olie ondersteunt een gezond immuunsysteem.  En op emotioneel gebied is deze olie enorm behulpzaam om je innerlijke Zelf te versterken. On guard leert hoe je beter voor jezelf kunt opkomen en in integriteit met je eigen gevoel kunt leven. Als je het moeilijk vindt om je grenzen duidelijk aan te geven en je te veel mensen toelaat, zodat je eigen ruimte niet meer duidelijk is, is On Guard een goede hulp.

€ 48,33 On Guard 15 ml (kortingsprijs: € 36,25).

Deep Blue Deze olie blend is samengevoegd met als doel om te spieren en gewrichten te kalmeren, verkoelen en te verzorgen. Het kan naast de fysieke kant ook gebruiken worden voor mensen die hun emotionele achtergrond van de fysieke pijn willen vermijden of verzet hebben tegen het voelen ervan. Het geeft je de kracht om je emotionele wonden onder ogen te zien, waardoor ze kunnen transformeren. In de basis leert Deep Blue je om pijn te accepteren en te leren dat de pijn op zichzelf niets zegt. Het is simpelweg een communicatie les en zodra je je weerstand los hebt kunnen laten vervaagt de pijn en kun je de les die er achter zat omarmen. Door de oorzaak en achtergrond van de (emotionele) pijn te begrijpen leer je met moed en acceptatie de lessen van het leven te integreren.

€ 48,33 Deep Blue (deze komt alleen in 5 ml en mag je niet innemen) (Kortingsprijs:           € 36,25).

Zoals je ziet lopen de prijzen zeer uiteen en daaraan kan je ook zien dat elke olie zijn eigen waarde heeft. Als je in de winkel diverse oliën voor dezelfde prijs ziet, is dit dus echt niet natuurzuiver. De prijs is o.a. afhankelijk van de beschikbaarheid en de arbeidsintensiviteit van het oogsten die meer dan Fairtrade is. (Co-Impact Sourcing). Kijk ook eens op http://www.sourcetoyou.com

BESTELLEN

Kies je liever voor één olie in plaats van een kit, dan zoek ik met mijn pendel die olie uit die bij jou past. De gekozen olie is dan afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelingsfase. Een eigen account bij DoTerra is dan voordeliger en hiervoor betaal je eenmalig € 24,20 en krijg je vervolgens 25% korting op alle oliën van DoTerra. Heb je wel interesse maar nog meer vragen? Laat het me dat dan even weten.  Ik help je en adviseer je graag bij je vragen en je bestelling!

Betaling gaat via een overschrijving, creditcard of IDEAL. Als de betaling binnen is, zal je jouw bestelling meestal binnen 2 of 3 werkdagen in huis hebben! En dan kom ik graag even bij je langs om je te helpen opstarten met deze fantastische oliën.

Tip: En heb je een eigen bedrijf dan kan de bestelling op de bedrijfsnaam en krijg je de BTW retour.

Alle rechten zijn voorbehouden aan @Panchavatti.com
%d bloggers liken dit: