Apotheek van de Natuur

164470328-lavender-wallpapers
Nature in just a drop!

Essentiële oliën zijn de apotheek van de natuur!

Het zijn bijzondere natuurlijke bronnen van kracht en bezitten helende eigenschappen. Deze oliën gebruiken we ter ondersteuning van het helen van lichamelijke klachten, maar ook om emotionele, spirituele of mentale balans te versterken. Ik zet deze oliën in, om mijn cliënten te ondersteunen met hun persoonlijke ontwikkelingsproces en om blokkades en overtuigingen te transformeren. Ik werk met de oliën van het merk DoTerra. Tijdens een “Panchavatti healing” zoek ik een aantal oliën uit die de healingproces ondersteunt.  Essentieel oliën zetten jouw eigen healend vermogen aan het werk. Mocht je interesse hebben om een olie aan te schaffen die jouw ontwikkelingsproces kan stimuleren dan help ik je daar graag bij. De oliën zijn los of in een kortingspakket bij mij te koop, lees verder hieronder voor meer informatie.

KORTING OP HOOGWAARDIGE THERAPEUTISCHE ESSENTIËLE OLIE

Er zijn twee interessante kortingspakketten: Jij krijgt 25% korting op hoogwaardige therapeutische olie van DoTerra, als je bij mij een Family óf Home Essentials Kit aanschaft. Je hebt dan een mooie start voor je eigen huisapotheek van de Natuur. En ik help je met hoe je deze prachtige krachtbronnen van de natuur het beste kunt inzetten in een gezonde leefstijl. Wil je meer weten neem dan contact met mij op.

Vergelijk met andere oliën op de markt is er eigenlijk niet, want de oliën die ik hier aanbeveel zijn 100% pure essentiële oliën en zeker zonder enige chemische toevoegingen! Er is sprake van een ongekende grote therapeutische waarde. En dus goed inzetbaar om je lichaam optimaal en veilig te ondersteunen. In veel gevallen mag je ze ook innemen, zo puur is het. ( Zeker niet bij andere merken doen). Je hebt maar 1-2 druppels nodig per keer. (3-4 x per dag in acute gevallen).

De Family Essentials Kit kost € 147,65 inclusief verzending en gratis vaste klantenkorting.

huisapotheek-200x300

Dit pakket is een mooie start om voordelig kennis te maken met de basis oliën. Het heeft een waarde van 169,- euro en komt met twee handige meeneem flacons met Peppermint en Onguard balletjes. Beide flacons hebben een positieve werking op het immuunsysteem. Ook ontvang je 25% korting op vervolgbestellingen, via een eigen bestelsite.

Deze Family Essential Kit bevat 10 basis oliën, die je een complete start van een huisapotheek van de natuur geven, in speciale 5 ml flesjes. Deze oliën zijn dus nog geen 15 euro per flesje.

De Home Essentials Kit heeft nog veel meer voordeel met gratis diffuser!

Je betaalt slechts € 280,75 (inclusief verzendkosten) en krijgt alle 10 basis oliën in 15 ml (Deep Blue blijft 5 ml) dus 3 x zoveel olie dan als de Family Essential Kit, mét een gratis Lotus Petal diffuser (twv € 62,92) . Bij deze kit heb je ook het recht om altijd 25% korting te ontvangen op vervolg bestellingen en krijg je eigen bestelsite. Hieronder vind je de normale prijzen van de 10 basisoliën. Met een Family Essentials Kit of Home Essentials Kit, ontvang je dus direct 25% korting, ook op vervolgbestellingen!

2x3-566x819-kits-home-essentials-

Frankincense (Wierook) is een bijzondere Essentiële olie, het is de olie van de waarheid en heeft vele toepassingsgebieden. Is vooral heel heilzaam op de huid, het immuun- systeem en het zenuwstelsel. En het werkt versterkend voor alle andere oliën. Ook is het een heerlijke olie bij meditatie, omdat het kan helpen het spiritueel bewustzijn te verbeteren.

€ 96,67 pure Frankincense 15 ml (kortingsprijs: € 72,50).

Lavender oftewel lavendel is de olie van rust en ontspanning. Als je aan dit flesje ruikt, waan je even in een Frans lavendelveld. Als je niet weet welke olie je moet gebruiken, gebruik je Lavendel! De rustgevende, verzachtende werking van Lavendel zorgt voor zowel lichaam als geest! Bij uitslag, pijn, zweren, jeuk, droge huid en lippen, zonnebrand, wondjes, rimpels, droog haar (roos) of haarverlies, verbranding, blaren, insectenbeten en snijwondjes kunnen allemaal met Lavendel worden verzacht.  Emotioneel gezien ondersteunt Lavender je ook, om de angst en spanning los te laten.

€ 31,00 Lavender 15 ml (kortingsprijs is € 23,25).

Lemon is de olie van de focus, zorgt voor mentale helderheid. En kan ook onder andere helpen bij de spijsvertering, depressie, slechte concentratie, galstenen, zenuwaandoeningen, ademhalingsstelsel, als antioxidant bij verkoudheid en griep om het immuunsysteem te versterken.

€ 15,33 pure Lemon 15 ml (kortingsprijs: € 11,50).

Melaleuca wordt ook wel Tea tree olie genoemd en is echt een bijzondere essentiële olie met veel toepassingen oa bij veel ongemakken en infecties. Bouwt op een natuurlijke manier aan een sterker immuunsysteem. Bij keelpijn of oorpijn verzacht Melaleuca gelijk de pijn, bijv. als je het achter het oor smeert en ook op de keel heeft dit vrij snel effect. Melaleuca helpt je ook geestelijk meer immuun te worden, door negatieve energetische last te verlichten.

€ 25,67 pure Melaleuca 15ml (kortingsprijs: € 19,25)

Oregano is een krachtige olie, die door de eeuwen heen haar bijzondere kwaliteiten heeft bewezen. Vandaag de dag is Oregano essentiële olie extra bijzonder, omdat het bewezen sterker en beter werkt dan antibiotica. Steeds meer mensen raken resistent, waardoor ernstige infecties niet goed meer behandeld kunnen worden. Oregano helpt je blokkades op te heffen en verwijdert negatieve energie.

€ 36,33 pure Oregano 15 ml (verdunnen met Kokosolie! Of met capsule innemen) (kortingsprijs € 27,25).

Peppermint mag niet ontbreken in jouw huisapotheek van de natuur, deze veelzijdige olie. Peppermint heeft onder andere een pijnstillende en ontstekingsremmende werking, maar in tegenstelling tot Ibuprofen is het juist wel goed voor je maag en darmen! Peppermint is uplifting, het brengt optimisme en blijdschap je hart en ziel.

€ 28,33 Peppermint 15 ml (kortingsprijs: € 21,25)

Bijzondere samengestelde olie van verschillende pure en 100% Essentiële olie:

Air is een frisse samengestelde essentiële olie voor de luchtwegen. Ze helpen het openmaken en verzachten van het ademhalingssysteem in ons lichaam. Maar geven je ook de kracht om ongezonde bacteriën en virussen die zich in de lucht verspreiden tegen te gaan.

€ 31,33 Air 15 ml (niet om in te nemen!) (Kortingsprijs: € 23,50).

ZenGest is een samengestelde olie die kalmerend en verzachtend werkt op je maag- en darmstelsel, dus is je maag wat van streek of wat rommelig gevoel in de darmen. Neem eenvoudig een druppeltje DigestZen onder je tong of wrijf je een druppel zachtjes met je vinger tegen je gehemelte. Mijn ervaring is dat de klachten snel minder worden!

€ 48,33 ZenGest 15 ml (kortingsprijs: € 36,25).

On Guard is de olie van de bescherming. Deze olie zorgt voor een veiligheid en bescherming op lichamelijk gebied het versterkt je immuunsysteem.  Maar op emotioneel gebied is deze olie enorm behulpzaam om je innerlijke Zelf te versterken.   On guard leert hoe je beter voor jezelf kunt opkomen en in integriteit met je eigen gevoel kunt leven. Als je het moeilijk vindt om je grenzen duidelijk aan te geven en je te veel mensen toelaat, zodat je eigen ruimte niet meer duidelijk is, is On Guard een goede hulp.

€ 48,33 On Guard 15 ml (kortingsprijs: € 36,25).

Deep Blue is een mix van essentiële oliën die direct verlichting geeft bij pijn bij spanningshoofdpijn, spierpijn, rugpijn en blauwe plekken, maar ook dieper zijn werk doet. Dat is het mooie van DoTerra olie, ze werken altijd op meerdere niveaus. Fysiek heb je direct effect, dus gelijk verlichting van pijn of andere ongemakken, maar omdat de olie ook heel gemakkelijk je lichaam op celniveau aanspreekt, helpt het ook om de oorzaak aan te pakken.

€ 48,33 Deep Blue (deze komt alleen in 5 ml en mag je niet innemen) (Kortingsprijs:           € 36,25).

Zoals je ziet lopen de prijzen zeer uiteen en daaraan kan je ook zien dat elke olie zijn eigen waarde heeft. Als je in de winkel diverse oliën voor dezelfde prijs ziet, is dit dus echt niet natuurzuiver. De prijs is o.a. afhankelijk van de beschikbaarheid en de arbeidsintensiviteit van het oogsten die meer dan Fairtrade is. (Co-Impact Sourcing). Kijk ook eens op http://www.sourcetoyou.com

BESTELLEN

Kies je liever voor één olie in plaats van een kit, dan zoek ik met mijn pendel die olie uit die bij jou past. De gekozen olie is dan afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkelingsfase. Een eigen account bij DoTerra is dan voordeliger en hiervoor betaal je eenmalig € 24,20 en krijg je vervolgens 25% korting op alle oliën van DoTerra. Heb je wel interesse maar nog meer vragen? Laat het me dat dan even weten.  Ik help je en adviseer je graag bij je vragen en je bestelling!

Betaling gaat via een overschrijving, creditcard of IDEAL. Als de betaling binnen is, zal je jouw bestelling meestal binnen 2 of 3 werkdagen in huis hebben! En dan kom ik graag even bij je langs om je te helpen opstarten met deze fantastische oliën.

Tip: En heb je een eigen bedrijf dan kan de bestelling op de bedrijfsnaam en krijg je de BTW retour.

Alle rechten zijn voorbehouden aan @Panchavatti.com
%d bloggers liken dit: