Energetisch ruimte reinigen

Je huis of werkplek energetisch reinigen zorgt ervoor dat het een plek van lichtheid en harmonie wordt.

Je huis is de enige plek op de hele wereld waar jij volledig jezelf kunt zijn. Samen vormen de vertrekken van je woning een toevluchtsoord waar ruimte is voor rust en kwetsbaarheid. En juist daarom is het zo belangrijk om zware en vervuilde negatieve energieën te verwijderen.

Het energetisch reinigen van je huis is iets anders dan de ramen lappen of de boel flink afstoffen. Bij een house clearing ruim je negatieve energieën op die in je huis ronddwalen en zelf geen weg naar buiten vinden. Met radiësthesie worden negatieve aardstromingen gereinigd van de negatieve impact die dit heeft op de woonplek en dit kan een groot verschil uitmaken op de gezondheid en de sfeer in huis. Tijdens de radiësthesie breng ik de plek in kaart op een plattegrond, stel de energiebanen vast en maak deze vervolgens schoon, onder meer met gebruik van pendel en wichelroedes. Hiermee kan het huis effectief en grondig schoon worden gemaakt met een langer blijvend positief en verlichtend effect. Op deze wijze worden de negatieve aardlijnen onder de woon-werkplek aangepakt. Het reinigen gebeurt deels op locatie deels op afstand.

Negatieve energieën van jezelf, huisgenoten, buren en zelfs vorige bewoners kunnen in en om je huis blijven hangen. Zonder dat je het door hebt kun je daar lusteloos, angstig of somber van worden. En zelfs lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, buikpijn of andere lichamelijk klachten. Het huis energetisch schoonmaken kan op elk gewenst moment, maar in de volgende situaties is het extra belangrijk:

  • Als er veel stress, ruzie of depressie is geweest.
  • Bij langdurig ziekte of overlijden.
  • Bij het betrekken van een nieuwe woning
  • Bij slecht slapen
  • Regelmatig last van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn etc.
  • Als er bewust een oude periode wordt afgesloten om een nieuwe in te luiden!

Na het reinigen is je huis of werkruimte een plek waar jij je volledig kunt opladen en je lekker in je vel voelt.

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close